30 oktober 2014

Hier koopt u slaafvrije kleding

De organisatie Rank a Brand onderzoekt sinds 2009 merken op gebied van duurzaamheid en arbeidsomstandigheden. De Volkskrant heeft de scores van de grootste kledingmerken voor u op een rijtje gezet. Cora Kemperman staat op nummer 4. 'Geen marketingtool maar vanzelfsprekend'.
>

21 augustus 2014

Het verhaal achter de print

Tijdens de reis in India in mei dit jaar zagen we onze eigen ontworpen print in productie bij onze exclusieve printer. Wij werken al bijna 20 jaar samen en daar zijn we trots op. Dankzij toegewijde mensen kunnen we jullie onze eigen ontworpen prints aanbieden die op authentieke manier zijn geprint. We blijven samenwerken aan mooie en nieuwe prints voor elk seizoen.
>

04 augustus 2014

Interview Textilia 2014

Trouw wordt beloond bij Cora Kemperman
>

07 mei 2014

Interview in SUSIE shopping guide

Onlangs zijn Saskia Kemperman en Brigitte de Wilde geïnterviewd voor de SUSIE shopping guide.
>

07 april 2014

Cora Kemperman City Guide Antwerpen

Ontdek het fraaie Antwerpen!
>

31 maart 2014

Fashion can be green

Nog geen 10 procent van modelabels is voldoende duurzaam. Rank a Brand, een Nederlandse non-profit organisatie die modelabels vergelijkt, heeft slechts 34 van de 368 door de organisatie onderzochte bedrijven een voldoende score gegeven als het gaat om hun inzet voor duurzaamheid. G-Star en CORA KEMPERMAN voeren de lijst met Nederlandse namen aan.
>

28 maart 2014

Cora Kemperman City Guide Rotterdam

Breng een bezoekje aan Rotterdam!
>

05 maart 2014

Strictly Stripes

From Catwalk to Cora, to your Closet. De catwalk is een grote inspiratiebron voor de start van onze collectie. Hier kun je zien hoe wij de catwalk trends vertalen naar echte Cora Kemperman styles. Zodat ze vervolgens in jouw kast komen te hangen.
>

13 januari 2014

Hand geborduurde styles uit India

In onze huidige collectie hebben wij drie bijzondere styles die extra aandacht verdienen.
>